Byggnadstjänster

Söker du erfarna byggare som kan erbjuda allt från helhetslösningar till mindre projekt?  

NYBYGGEN

Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner, inom landet och i utlandet. Vi utför även jobb ute i skärgården och på holmar. Vi tar oss an privata bostäder, garage, fritidsbostäder, bastur och mycket mer. Oavsett önskemål så förverkligar vi dina byggprojekt, stora som små.

VÅTRUM

Vi sköter allt grundarbete och kakelsättning till dina våtutrymmen. Vi använder oss av produkten Kerasafe istället för vanlig isolering. Kerasafe-vattenisolering påskyndar grundarbetet i våtutrymmet, vilket gör att vi kan garantera isolering i våtutrymmet på en dag. Vi kan även erbjuda en torrtoalett till er lägenhet/hus under våtrumsrenoveringen. Torrtoaletten kan lätt placeras i övriga utrymmen i er bostad under den tid ni inte har möjlighet att använda er vanliga toalett. Läs mer om badrumsrenovering här.

RENOVERINGAR

Vi bygger och renoverar allt från grop till tak. Det vi inte själva behärskar anlitar vi våra samarbetspartners till. Du är självklart delaktig i renoveringen eller om du hellre överlåter hela ansvaret på oss så går det lika bra. Ditt projekt är i trygga händer med oss.

TAKRENOVERINGAR

Vi har erfarenhet av alla typer av takrenoveringar med filt, plåt eller takpannor. Ifall du önskar en slitstark och vattenisolerande beläggning på ditt tak (till exempel bitumentak eller betongstruktur) rekommenderar vi produkten POLYUREA. Läs mera här: POLYUREA

YTRENOVERING

Vi målar, tapetserar,  lägger nytt golv, monterar lister, innertak med mera. Kontakta oss för kreativa idéer och lösningar när du vill förnya ditt hem. 

GOLVSPACKLING

Behöver du få ditt golv spacklat? Vi åtar oss allt från mindre till större projekt då det gäller golvspackling. För stora ytor appliceras avjämningsmassan maskinellt och mindre ytor handspacklas. Vi använder inhemska produkter.

Nedan några bilder från avklarade projekt: