Rakennuspalvelut

Etsitkö kokeneita rakentajia, jotka pystyvät tarjoamaan niin kokonaisratkaisuja kuin pienempiäkin projekteja?

UUDISRAKENNUKSET

Asiakaskuntamme koostuu niin yksityishenkilöistä kuin yrityksistä, sekä kotimaassa että ulkomailla. Suoritamme myös töitä saaristossa ja saarissa. Hoidamme yksityistaloja, asuntoja, autotalleja, loma-asuntoja, saunoja ja paljon muuta. Olipa toiveesi iso tai pieni, toteutamme rakennusprojektisi.

MÄRKÄTILAT

Suoritamme niin pohjustustyöt kuin kaakeloinnit märkätiloissasi. Tavallisen eristyksen sijaan käytämme tuotetta nimeltä Kerasafe. Kerasafe-vesieristys nopeuttaa märkätilojen pohjustustyötä, minkä takia pystymme takaamaan märkätilan vesieristämisen yhdessä päivässä.

Meiltä saat myös kuivakäymälän asuntoosi/taloosi märkätilaremontin ajaksi. Kuivakäymälän voi helposti sijoittaa muualle asuntoon kunnes voit taas käyttää tavallista WC:täsi.

REMONTIT

Rakennamme ja remontoimme kaiken kuopasta kattoon. Jos eteen tulee työ, jota emme itse hallitse, käytämme yhteistyökumppaneidemme asiantuntemusta. Olet selvästi mukana projektissa mutta halutessasi voit antaa kaiken vastuun meille. Projektisi on kanssamme turvallisissa käsissä.

KATTOREMONTIT

Meillä on kokemusta kaiken tyyppisistä kattoremontoinneista huopa- ja peltikatoista kattotiileihin. Jos haluat kulutusta kestävän ja vesieristävän pinnoitteen katollesi (esim. bitumikatto tai betonirakenteinen katto), suosittelemme tuotetta nimeltä POLYUREA. Lisätietoa tästä: POLYUREA

PINTAREMONTIT

Maalaamme, tapetoimme, asennamme uudet lattiat, listat, sisäkatot jne. Ota yhteyttä meihin luovien ideoiden ja ratkaisujen löytämiseksi, kun haluat uudistaa kotisi.

LATTIAN TASOITUS

Ota yhteyttä meihin, jos lattiasi on tasoituksen tarpeessa. Suoritamme niin pienet kuin isotkin lattiantasoitusprojektit. Jos kyseessä on suuri pinta, tasoitusmassa levitetään koneella. Pienet pinnat tasoitetaan käsin. Käytämme kotimaisia tuotteita. Alla muutama kuva valmistuneista projekteista: